Durata:

2 ore 30 min

Lecții:

13

Video:

60 min

Nivel cursant:

tineri 15-25 ani

CURRICULUM

1. Introducere
2. Procastinare, amânare sau autosabotaj. Cauze și soluții.
3. Autostimă.

Newsletter

Încă mai amâni? Procrastinare, soluții și tehnici de combatere

Stresul, amânarea deciziilor, stima scăzută de sine, sunt situații cu care se confruntă o mare majoritate a oamenilor. Ceea ce ne face diferiți este modul de abordare al acestor provocări. Cursul de față ne propune o serie de tehnici și unelte necesare depășirii situațiilor dificile și stabilirii priorităților. 

Primul capitol cuprinde o serie de tehnici pentru combaterea stresului.

Capitolul al doilea prezintă unele cauze ale amânării luării deciziilor și ale autosabotajului. Tehncicile de abordare a acestor probleme vor face puțină lumină în jurul lucrurilor care ne  îngrijorează.

Capitolul al treilea este dedicat stimei de sine. Explicațiile, exercițiile și metodele descrise aici sunt menite să deschidă o nouă perspectivă asupra propriei persoane.

Cui se adresează?

Cursul se adresează tuturor celor care caută soluții pentru a ieși din starea de amânare, stres, stimă de sine scăzută, celor care simt că sunt blocați într-un cotidian dificil: elevi, studenți, și nu numaiStr. Republicii nr. 10, ap. 20
Oradea, județul Bihor
© Toate drepturile rezervate Asociația Nistor Bădiceanu. Web design realizat de NRGO.

Asociația Nistor Bădiceanu este o întreprindere socială finanțată din fonduri europene prin proiectul Social Start-Up (ID 128491) în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 - 2020.