Durata:

3 ore 30 min

Lecții:

10

Video:

1 ora 40 min

Nivel cursant:

Mediu

CURRICULUM

1.Stima de sine
2.Autostima, curs practice în cinci lecții
3.Exerciții pentru a avea o stimă de oțel

Newsletter

| Asociația Nistor Bădiceanu |

Stima de sine

Creșterea stimei de sine și a încrederii în sine nu ne face automat supereroi, dar reprezintă primul pas pentru a face față mai bine provocărilor de zi cu zi și obiectivelor noastre cele mai ambițioase. Îmbunătățirea stimei de sine este una dintre etapele fundamentale ale drumului nostru de creștere personală. Dacă nu credem în noi, cum ne putem aștepta ca alții să creadă în noi și în proiectele noastre?

Stima de sine scăzută poate fi un obstacol imens în calea către visele și obiectivele noastre. Când încetăm să mai credem în noi înșine, în potențialul nostru și în abilitățile noastre, lumea exterioară și cei din jurul nostru încep să ia decizii care ar depinde numai de noi.

Cursul oferă exerciții și sfaturi necesare pentru a îmbunătății stima de sine cu efecte positive în ceea ce privește creșterea personală și implementarea proiectelor de viitor.

Primul capitol definește stima de sine și o încadrează în zona deficitară a procesului de maturizare, mai apoi oferă cinci acțiuni eficiente de real ajutor.

Capitolul doi oferă un curs practic în cinci lecții.

Capitolul trei conține o serie de exerciții care ajută la îmbunătățirea stimei de sine și invită la promovarea acesteia, cu sfaturi concrete, începând de la cei mici.

Dacă avem deja o stimă de sine sănătoasă de când eram mici, ne vom putea salva de multe probleme în viitor.

Cursul se adresează atât tinerilor cât și adulților care conștientizează că maturizarea și creșterea personală nu ar trebui să fie împiedicată de ”obstacole mobile”.Str. Republicii nr. 10, ap. 20
Oradea, județul Bihor
© Toate drepturile rezervate Asociația Nistor Bădiceanu. Web design realizat de NRGO.

Asociația Nistor Bădiceanu este o întreprindere socială finanțată din fonduri europene prin proiectul Social Start-Up (ID 128491) în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 - 2020.