Durata:

2 ore

Lecții:

11

Video:

30 min

Nivel cursant:

începător

CURRICULUM

1. Managementul învățării. Creierul și nevoile lui
2. Tehnici practice de învățare.

Newsletter

Managemetul învățării. Creierul și tehnici de învățare.

În acest curs vom descoperi împreună câteva “secrete” ale funcționării creierului nostru pentru a utiliza cele mai bune metode de învățare. Tehnicile prezentate ne vor ajuta la îmbunătățirea performanței de concentrare, memorare și înțelegere. Obiectivul general al cursului este să ofere tehnici practice de învățare pentru a atinge un potențial mai mare al creierului nostru.

Managementul învățării presupune autoreglarea de către o persoană a propriei învățări. Autoreglarea învățării cuprinde aspecte motivaționale și aspecte strategice. Creierul nostru este configurat pentru dezvoltare continuă și învață prin observarea directă, prin punerea în practică și experiență. El reprezintă o structură mult mai creativă și mai flexibilă decât orice computer sau program de inteligență artificială care există azi în lume. În acest curs vom descoperi împreună câteva “secrete” ale funcționării creierului nostru pentru a utiliza cele mai bune metode de învățare. Tehnicile prezentate ne vor ajuta la îmbunătățirea performanței de concentrare, memorare și înțelegere.
Primul capitol cuprinde o scurtă descriere a funcțiilor creierului și a nevoilor lui. Este explicată dezvoltarea creierului legătura acestuia cu procesul de învățare.
Capitolul al II-lea prezintă tehnici practice de învățare, descrise în amănunt și exemplificate pentru a putea fi înțelese și utilizate în contextul școlar și nu numai.
Cui se adresează?
Cursul se adresează tuturor celor care doresc să își îmbunătățească performanța învățării: elevi, studenți, sau celor preocupați doar de dezvoltarea personală.Str. Republicii nr. 10, ap. 20
Oradea, județul Bihor
© Toate drepturile rezervate Asociația Nistor Bădiceanu. Web design realizat de NRGO.

Asociația Nistor Bădiceanu este o întreprindere socială finanțată din fonduri europene prin proiectul Social Start-Up (ID 128491) în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 - 2020.