Durata:

3 ore 30 min

Lecții:

8

Video:

2 ore

Nivel cursant:

Mediu

CURRICULUM

1. Teama de judecata altora
2. Tehnici și chestionare utile

Newsletter

| Asociația Nistor Bădiceanu |

Teama de judecata altora. Înțelege și eliberează-te.

A scăpa de frica de judecata celorlalți înseamnă să ne eliberăm de un rucsac plin de pietre, o povară care ne încetinește fiecare alegere, dar mai ales încetinește cursa către idealul nostru de succes.

Frica (și printre acestea frica de judecata altora) este unul dintre cele 4 motive pentru care amânăm și deseori amânăm tocmai alegerile cele mai importante pentru viața noastră, alegerile care ne-ar permite să ne trăim visele.

Cursul oferă sfaturi și metode necesare pentru a ne elibera de teama judecății altora demitizând unele mentalități adânc înrădăcinate în societatea de azi, nefaste pentru realizarea indivizilor.

Principiul autenticității: „Cuvintele noastre trebuie să urmeze gândurile noastre, iar acțiunile noastre trebuie să urmeze cuvintele noastre.”

Primul capitol evidențiază momentul nașterii acestei temeri și stimulează necesitatea eliberării de sub jugul ei. Oferă metodele optime de a o înfrânge.

Capitolul doi oferă tehnici și chestionare utile în depășirea fricii de judecata altora, teama de a vorbi în public spre o viață fără regrete.

Cursul se adresează tuturor acelora care știu că trăiesc cu acest blocaj și a căror performanțe sunt afectate de teama judecății altora.Str. Republicii nr. 10, ap. 20
Oradea, județul Bihor
© Toate drepturile rezervate Asociația Nistor Bădiceanu. Web design realizat de NRGO.

Asociația Nistor Bădiceanu este o întreprindere socială finanțată din fonduri europene prin proiectul Social Start-Up (ID 128491) în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 - 2020.