Durata:

1,5 ore

Lecții:

5

Video:

25 min

Nivel cursant:

începător

CURRICULUM

1. Psihologia adolescenței.
2. Scrisoare nescrisă.

Newsletter

Psihologia adolescenței și Scrisoarea nescrisă

Omul experimentează, începând cu pubertatea și până la final de adolescență, extrem de multe schimbări la nivel hormonal, emoțional, corporal, mental. El începe să își pună întrebări despre lume și viață, începe să descopere cine este cu adevărat. Începe să se gândească la viitor și la scopul lui în viață, și nu va reuși să devină adult de succes dacă nu îl lași să facă nimic singur. Scopul părintelui este acela de a-l sprijini, de a-l urmări din umbră și de a fi acolo în caz că greșește sau atunci când ia decizii care îl pot pune în pericol.

Cursul de față cuprinde câteva aspecte științifice ale psihologiei adolescenței și metode de abordare a diverselor situații conflictuale. Se adresează celor care doresc să construiască o relație armonioasă cu adolescenții.

Primul capitol cuprinde o scurtă descriere a fiziologiei adolescenței și câteva sfaturi care să ajute adultul să înțeleagă și să accepte schimbările de comportament ale copilului.

Capitolul al II-lea este scris din prisma adolescentului, cu nevoile și așteptările lui.

Cursul se adresează tuturor celor care doresc să aibă o relație armonioasă cu copiii și adolescenții.Str. Republicii nr. 10, ap. 20
Oradea, județul Bihor
© Toate drepturile rezervate Asociația Nistor Bădiceanu. Web design realizat de NRGO.

Asociația Nistor Bădiceanu este o întreprindere socială finanțată din fonduri europene prin proiectul Social Start-Up (ID 128491) în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 - 2020.